Hoe bespaart u energie met Giebros Technics?

Het HR-zonnecollectoren van Giebros Technics is een met druk gevuld systeem met speciale solarvloeistof. De warmte van de zon wordt afgegeven aan de HR-zonnecollectoren, waarna het via geïsoleerde RVS-solarleidingen warmte afgeeft aan de RVS-warmtewisselaar en het zwemwater. Indien nodig wordt het water verder verwarmd met een badwater-TSA. Er stroomt dus geen zwemwater door de collector, waardoor het systeem 100% legionellavrij is en niet kan bevriezen.

temperatuurbeheersing; opwarmen zwembad;
Energiebesparing zonnepanelen zwembadverwarming
openluchtzwembad; energie HR-zonnecollectoren;

Top kwaliteit en levensduur = rendement op uw investering

De fabrieksgarantie op de HR-zonnecollectoren en de RVS-warmtewisselaar is 10 jaar. De HR-zonnecollectoren hebben een geschatte levensduur van 25 jaar. De collectoren werken zelfs ook tijdens de winter omdat de panelen volgens de nieuwste technologieën zijn gemaakt zodat ze de kou van de lucht buitensluiten, maar de warmte van de zonnestralen wel opvangen. Bovendien wordt het systeem afgevuld met een speciale solarvloeistof. De vloeistof garandeert een optimale warmteafdracht in de warmtewisselaar voor het zwembadwater en is beschermd tegen vorst tot -26 graden Celcius.

Bezoek andere zwembaden met ons

Maar hoe werkt het nou precies en wat levert het u op? Om deze vraag voor u te kunnen beantwoorden, nodigen we u graag uit. Want wij kunnen het u wel vertellen, maar hoe fijn is het om de mening van andere bedrijven uit eerste hand te horen? In de recreatiesector bezoeken we 1 of meerdere projecten die onder andere eenzelfde Giebros HR-zonne-energiesysteem hebben.

Maak een afspraak