Duurzame energie opwekken voor uw openluchtzwembad

Alle overdekte en openluchtzwembaden stoten CO2 uit. Het economisch rendement van onze HR-zonnecollectoren is, naast het groene imago, uitstekend. De prijsstelling voor een compleet systeem is zeer aantrekkelijk.

temperatuurbeheersing; opwarmen zwembad;
Energiebesparing zonnepanelen zwembadverwarming

Lagere energiekosten voor uw openluchtzwembad

openluchtzwembad; energie zonnepanelen;

Giebros Technics voorziet het systeem van een warmtewisselaar ten behoeve van de uitwisseling van de zonnewarmte tegen het relatief koele zwembadwater. Door uitwisseling van de temperaturen in de RVS-warmtewisselaar wordt het zwembadwater opgewarmd door de hoge vloeistoftemperatuur van het collectorsysteem.

zonnepanelen zwembad; zonnecollectoren;

Bij zonnig weer wordt de badwaterverwarming niet meer ingeschakeld en wordt het bassin verwarmd met zonne-energie. De besparing over de verwachtte levensduur van de installatie bedraagt voor 8 HR-units ongeveer € 54.000,- voor 16 stuks € 108.000,-. Indien gewenst maken we voor u een projectgerichte exploitatiekostenberekening. Functioneert een project als onderneming, dan kunt u een beroep doen op de EIA-subsidie. Hierdoor is 44% van de investering aftrekbaar van uw fiscale winst.

Ook voor niet-ondernemers en gemeentelijke instellingen is er per 1 januari 2016 de ISDE-subsidie. Daarmee kunt u een deel van de investering als subsidiebedrag retour vragen bij de overheid. ISDE-subsidie is per 1 januari 2016 ingegaan om de toepassing van thermische zonenergie te stimuleren via overheidssubsidie.

Plan een projectbezoek bij Giebros Technics

U heeft interesse maar wilt de HR-zonnecollectoren voor badwaterverrwarming daadwerkelijk in bedrijf zien? Heel begrijpelijk. Daarom maken we het mogelijk om samen met ons een bezoek te brengen aan bestaande Giebros Technics-klanten. Neem een kijkje bij andere openluchtzwembaden en hoor uit eerste hand wat de HR-zonnecollectoren onze klanten opleveren.

Neem contact met ons op