Ontspannen energie opwekken met HR-zonnecollectoren

U wilt dat mensen in uw sauna of wellnessresort helemaal tot rust kunnen komen. Dat ze de waan van de dag achter zich kunnen laten en opgeladen huiswaarts keren. Daar is uiteraard ruimte voor in uw sauna, maar hoe zorgt u ervoor dat alle voorzieningen goed zijn opgeladen en werken met de juiste, groene energie? Giebros Technics helpt u met HR-zonnecollectoren.

temperatuurbeheersing; opwarmen zwembad;
Energiebesparing zonnepanelen zwembadverwarming
sauna; wellness; energie zonnepanelen; energie besparen

Energiebesparing

Wacht u tot de energierekening echt onbetaalbaar wordt, of gaat u investeren in HR-zonnecollectoren waarmee u met opgeslagen zonnewarmte het water verwarmt? Veel van uw collega-recreatieondernemers gingen u voor eenmalig te investeren in ons innovatieve systeem. Ze zagen zowel in de zomer als de winter direct de energiekosten dalen. Ook voor uw sauna of wellness stellen wij een maatwerk advies op, die is voorzien van een prijsopgave. We maken voor u inzichtelijk wel milieu- en financieel voordeel u kunt behalen.

Sanitaire units

Is er bij de sauna en wellness ook een openluchtzwembad of een los sanitair gebouw? Ook voor deze watervoorzieningen is het mogelijk om zonnepanelen te laten installeren door Giebros Technics. Er komt altijd warm water uit de kraan, ongeacht of de zon schijnt. 

HR-zonnecollectoren voor sanitaire gebouwen